Τι περιλαμβάνει το Premium πακέτο για Κατασκευή μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας

Το απόλυτο πακέτο για τη δημιουργία της καλύτερης επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι πλέον εδώ, για να απογειώσει τις επιχειρήσεις που αναγνωρίζουν τη σπουδαιότητα της επένδυσης σε οτιδήποτε digital. Το Premium πακέτο της Lithos Digital προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και προνόμια που κάνουν μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις απαιτήσεις και τα θέλω ενός επιχειρηματία, οι προγραμματιστές και οι designers της Lithos Digital παρουσιάζουν διάφορες καινοτόμες και εντυπωσιακές επιλογές για την παρουσίαση της ιστοσελίδας του μέχρι να είναι απολύτως ικανοποιημένος. Το πρωτότυπο design, τα έξυπνα κείμενα και οι δυνατοί servers αποτελούν τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας από το μηδέν.

Βασικά χαρακτηριστικά Premium πακέτου

 • Σχεδίαση 5 μοναδικών λογοτύπων και επιλογή ενός από αυτά.
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε υπερσύγχρονο σέρβερ.
 • Έξυπνος σχεδιασμός ιστοσελίδας από το μηδέν.
 • Δημιουργία γραφικών νέας γενιάς.
 • Συγγραφή πρωτότυπων έξυπνων κειμένων.
 • Απεριόριστος αριθμός σελίδων υπηρεσιών.
 • Δημιουργία blog και δημοσίευση πρωτότυπων άρθρων.
 • Εκπαίδευση χρήσης και διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Σε ποιους απευθύνεται η Κατασκευή μιας Premium ιστοσελίδας

Το Premium πακέτο της Lithos Digital είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, για να ανταποκρίνεται στις εξεζητημένες και σύνθετες απαιτήσεις μιας μεγάλης εταιρείας οποιουδήποτε επαγγελματικού κλάδου. Για τους επιχειρηματίες που η απλή παρουσίαση της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο δεν είναι αρκετή, αλλά αντιθέτως επιθυμούν μια ιστοσελίδα που θα αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό, το κύρος και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών τους, το Premium είναι το τέλειο πακέτο για αυτούς. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες, η δυνατότητα επιλογής και ο έλεγχος σε όλη τη διαδικασία συμβάλλουν όχι μόνο στην παράδοση μιας τελικής ιστοσελίδας που είναι όπως ακριβώς την ονειρευόταν ο κάθε επιχειρηματίας -ή ίσως και ακόμα καλύτερη- αλλά και στη δημοσίευση ενός ιστότοπου που θα εντυπωσιάσει και θα προσελκύσει πελάτες και συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πλεονεκτήματα του Premium πακέτου

 • Μοναδική επαγγελματική ιστοσελίδα με την εγγύηση της Lithos Digital.
 • Αξεπέραστο έξυπνο design που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για τις premium υπηρεσίες.
 • Ταχύτατη παράδοση σε 1-2 μήνες.
 • Εξειδικευμένοι προγραμματιστές της Lithos Digital παρέχουν εκπαίδευση για την διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
 • Συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση για 6 μήνες.

Διαδικασία για την Κατασκευή μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας

Βήμα 1: Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην παρακάτω φόρμα.

Βήμα 2: Αξιολογήστε την προσφορά μας.

Βήμα 3: Αν αποδεχτείτε την προσφορά μας, κανονίζουμε βιντεοκλήση 2 ωρών, για να συζητήσουμε το στυλ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας.

Βήμα 4: Σας στέλνουμε ένα mockup της αρχικής σελίδας για έλεγχο και αλλαγές και να συμφωνήσουμε στο τελικό design της νέας σας ιστοσελίδας.

Βήμα 5: Αν είστε ευχαριστημένοι με το προσχέδιο, ξεκινάμε την κατασκευή της ιστοσελίδα και μόλις ολοκληρωθεί το βασικό στήσιμο σας παρέχουμε τους κωδικούς πρόσβασης ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδο live.

Βήμα 6: Η ξεχωριστή ιστοσελίδα σας γίνεται public και δέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε τη Lithos Digital για την Κατασκευή μιας ξεχωριστής Premium ιστοσελίδας

Η Lithos Digital είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο του Digital Marketing, καθώς με πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό γνωρίζει τα μυστικά και τα εργαλεία που απαιτούνται, για να καταφέρει μια επιχείρηση να φτάσει στην κορυφή του κλάδου της. Η δημιουργία μιας μοντέρνας και εντυπωσιακής επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι το πρώτο και κύριο βήμα προς την επιτυχία. Με τις εμπειρικές γνώσεις, τη δημιουργικότητα και την τεχνική υποστήριξη που παρέχουν οι ειδικοί του Digital Marketing και περιεχομένου της εταιρείας μας θα δείτε την πρωτότυπη και ξεχωριστή ιστοσελίδα σας να δέχεται καθημερινά όλο και περισσότερους επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.