Ποιοι είμαστε

Η Lithos Digital είναι μια ελληνική διαφημιστική εταιρεία που αναλαμβάνει να ανεβάσει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην κορυφή του «βουνού» που ονομάζουμε ίντερνετ. Το Digital Marketing είναι ένας σύγχρονος τρόπος προσέγγισης και απόκτησης νέων πελατών που πλέον όχι μόνο έχει καθιερωθεί στους επιχειρηματικούς κύκλους αλλά και οι ίδιοι οι καταναλωτές αξιολογούν, εμπιστεύονται και στηρίζουν εταιρείες που έχουν προσεγμένη και ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο. Με την πολύχρονη πορεία μας στον χώρο του Digital Marketing, τις μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου και τους αναρίθμητους ευχαριστημένους πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε οι ειδικοί για την online επιτυχία κάθε εταιρείας.

Οι Αξίες μας

Η Lithos Digital ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να μην προσαρμόζονται σε καλούπια και να σκέφτονται out of the box. Αυτό είναι το μυστικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να καινοτομούμε συνεχώς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όσο ζούμε μαθαίνουμε. Για αυτό, παρά τα πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο του Digital Marketing, δε σταματάμε να εκπαιδευόμαστε και να ψάχνουμε νέους τρόπους και τεχνικές, για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Μια γνωριμία με τα μέλη της Lithos Digital είναι αρκετή για να διαπιστώσετε πόσο φιλική ομάδα είμαστε. Σκοπός μας είναι να διατηρούμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ώστε πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι να είναι πάντα ξέγνοιαστοι, άνετοι και ελεύθεροι να εκφράσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους.

Γιατί εμάς

Τα θεμέλια για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής αυτοκρατορίας είναι η επαγγελματική ιστοσελίδα. Για να θέσετε γερές βάσεις, η Lithos Digital δημιούργησε την υπηρεσία κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας. Μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα από προγραμματιστές, designers και copywriters θα είναι στο πλευρό σας, για να ακούσουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να δημιουργήσουν μια εξαίσια ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις σας. Θα λάβετε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα μοντέρνο και άκρως λειτουργικό site χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο, χρήματα ή ενέργεια. Και το ακόμα καλύτερο; Η ομάδα μας θα είναι συνέχεια δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και υποστήριξη για τη διαχείριση και τη συνεχή ανάπτυξη της ήδη πλούσιας ιστοσελίδας σας.