Τι περιλαμβάνει το eShop πακέτο για Κατασκευή μιας ιστοσελίδας καταστήματος;

Μπορείτε τώρα να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα το φυσικό κατάστημά σας σε ηλεκτρονικό! Το eShop πακέτο της Lithos Digital είναι το μοναδικό όπλο που χρειάζεστε, ο κρυφός άσσος στο μανίκι κάθε επιχειρηματία, για να δημιουργήσετε και να «τρέξετε» ένα εντυπωσιακό και άκρως λειτουργικό κατάστημα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Το μυστικό για ένα επιτυχημένο eShop είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους χρήστες, ώστε να μη διστάζουν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από αυτό, ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν την συγκεκριμένη εταιρεία. Το πακέτο eShop χάρη στον μίνιμαλ σχεδιασμό, τις ξεκάθαρες περιγραφές, τη γρήγορη ταχύτητα και τις ασφαλείς συναλλαγές δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις και αισθήματα σιγουριάς με το πρώτο κιόλας κλικ.

Βασικά Χαρακτηριστικά του eShop πακέτου

 • Σχεδίαση λογοτύπου
 • Φιλοξενία ιστοσελίδας
 • Προσθήκη όμορφων γραφικών 
 • Προσθήκη πολυμέσων (εικόνες, βίντεο, ήχος)
 • Συγγραφή πρωτότυπων κειμένων 
 • Προσθήκη έως 10 προϊόντων
 • Εκπαίδευση για την προσθήκη νέων προϊόντων 
 • Δημοσίευση 4 πρωτότυπων άρθρων για το blog
 • Πραγματοποίηση συναλλαγών σε ασφαλές περιβάλλον – Διασύνδεση με τράπεζα
 • Εκπαίδευση χρήσης και διαχείρισης του νέου σας eshop

Σε ποιους απευθύνεται η Κατασκευή eShop

Η συγκεκριμένη υπηρεσία της Lithos Digital είναι το πακέτο που χρειάζεται κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο της, για να εξασφαλίσει μια κορυφαία θέση στην αγορά. Επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν τη δυνατότητα εύρεσης και πραγματοποίησης αγορών online δυσκολεύουν και απογοητεύουν τους σύγχρονους καταναλωτές, που περνούν άπειρο χρόνο στο διαδίκτυο και το χρησιμοποιούν κυριολεκτικά για τα πάντα. Για να μην ταλαιπωρείτε τους υπάρχοντες πελάτες σας με αναγκαστικές επισκέψεις στο φυσικό κατάστημά σας αλλά και για να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και να φτάσει η φήμη σας στα πέρατα της Ελλάδας και όχι μόνο, χωρίς κόπο, το eShop πακέτο είναι η αναβάθμιση που αναζητούσατε τόσο καιρό.

Αν μάλιστα ανήκετε στους νέους επαγγελματίες που κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα στο διαδίκτυο, έχοντας αποκλειστικά ένα ηλεκτρονικό, και όχι φυσικό, κατάστημα, τότε είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να είναι το eShop σας τέλειο. Και αυτή η υπηρεσία της Lithos Digital σας προσφέρει ακριβώς αυτό.

Πλεονεκτήματα του eShop πακέτου

 • Σύγχρονο και επαγγελματικό eShop εύκολα και γρήγορα
 • Οικονομική επιλογή για τη δημιουργία ενός μοντέρνου και αξιόπιστου ηλεκτρονικού καταστήματος.
 • Ολοκλήρωση και παράδοση eshop μέσα σε 10 μέρες.
 • Πλήρης εκπαίδευση για τη διαχείριση και την ανανέωση του eShop από τους προγραμματιστές της Lithos Digital.

Γιατί να επιλέξετε τη Lithos Digital για Κατασκευή eShop

Σε μια εποχή που όλα είναι digital, το ίδιο πρέπει να είναι και η επιχείρησή σας. Η Lithos Digital έχει καταφέρει να φτάσει όχι μόνο το όνομα αλλά και τα προϊόντα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο σας τρομάζει η σκέψη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, με τους ειδικούς στο Digital Marketing στο πλευρό σας θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντηση ότι μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από μια τέτοια κίνηση. Η γνώση και η εμπειρία για τη βέλτιστη παρουσία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο αλλά και για την αρτιότερη παρουσίαση των υπηρεσιών και των αγαθών της είναι τα όπλα που επιτρέπουν στο ανθρώπινο δυναμικό της Lithos Digital να αφήνει ευχαριστημένους και ενθουσιασμένους τους πελάτες της με τα έμπρακτα αποτελέσματα και τα κέρδη που τους επιφέρει η δουλειά τους.

Επιλέξτε Design

Παρακάτω θα δείτε κάποια design ιστοσελίδων που υπάγονται στο eShop πακέτο. Στην παραγγελία σας πριν την εξόφληση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του design που σας αρέσει περισσότερο.

eShop 01

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

eShop 02

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

eShop 03

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Συχνές Ερωτήσεις για το Eshop