Τι αφορά το Minimal πακέτο για Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Το Minimal πακέτο αφορά την κατασκευή απλής ιστοσελίδας με οποιοδήποτε θέμα/περιεχόμενο. Ο όρος “απλή ιστοσελίδα” σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η ιστοσελίδα θα είναι κακής ποιότητας ή design. Τα standards για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι τα ίδια για την Lithos Digital για όλα τα πακέτα. Όλες οι ιστοσελίδες είναι τελευταίας τεχνολογίας με την πλατφόρμα WordPress σε συνδυασμό με την πείρα και γνώσεις web design & development της Lithos Digital. Απλή ιστοσελίδα σημαίνει οτι θα έχει απλή δομή με συγκεκριμένες σελίδες και περιεχόμενο (πχ αρχική σελίδα, about, επικοινωνία, υπηρεσίες κλπ).

Σε ποιούς απευθύνεται η Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Απευθύνεται σε εταιρείες, επιχειρήσεις ακόμα και ιδιώτες που επιθυμούν μια απλή ιστοσελίδα για παρουσίαση της εταιρείας, υπηρεσιών, δραστηριοτήτων και γενικά να έχουν μια απλή αλλά μοντέρνα και επαγγελματική ιστοσελίδα με στόχο την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Αφορά εκείνους που επιθυμούν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα, με χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν ιδιαίτερα με την δομή και περιεχόμενο. Ιδανική λύση για δικηγόρους, ιατρούς, λογιστές, τεχνικούς, εστιατόρια κλπ οι οποίοι θέλουν απλή αλλά επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα του Minimal πακέτου

  • Μοντέρνα επαγγελματική ιστοσελίδα νέας γενιάς με την υπογραφή της Lithos Digital.
  • Χαμηλό κόστος, εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.
  • Παράδοση το αργότερο σε 10 ημέρες.
  • Ταχύτητα και λειτουργικότητα.
  • Εκπαίδευση διαχείρισης περιεχομένου από εξειδικευμένους προγραμματιστές της Lithos Digital.

Γιατί να επιλέξετε την Lithos Digital για Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Στην Lithos Digital όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι Minimal. Πάντα ακολουθούμε Minimal προσέγγιση καθώς είμαστε εταιρεία digital marketing και με βάση την μακροχρόνια πείρα μας όσο πιο απλή είναι η ιστοσελίδα και εστιάζει στην ουσία τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Όμως, καμία ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε δεν είναι απλή. Ακόμα και η ιστοσελίδες στο Minimal πακέτο που αναφέρουμε ως απλές ιστοσελίδες, είναι εκπληκτικές πλήρεις ιστοσελίδες όπως θα δείτε και στα παρακάτω παραδείγματα. Εγγυόμαστε για την ποιότητα της νέας σας ιστοσελίδας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην καλύτερη δυνατή διαδικτυακή σας παρουσία στο χαμηλότερο κόστος και κόπο από την μεριά σας.

Επιλέξτε Design

Παρακάτω θα δείτε διάφορα design ιστοσελίδων που υπάγονται στο Minimal πακέτο. Στην παραγγελία σας πριν την εξόφληση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του design που σας αρέσει περισσότερο.

Minimal 01

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 02

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 03

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 04

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 05

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά