Τι αφορά το Minimal πακέτο για Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Το Minimal πακέτο αφορά την κατασκευή απλής ιστοσελίδας με οποιοδήποτε θέμα/περιεχόμενο. Ο όρος “απλή ιστοσελίδα” σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η ιστοσελίδα θα είναι κακής ποιότητας ή design. Τα standards για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι τα ίδια για την Lithos Digital για όλα τα πακέτα. Όλες οι ιστοσελίδες είναι τελευταίας τεχνολογίας με την πλατφόρμα WordPress σε συνδυασμό με την πείρα και γνώσεις web design & development της Lithos Digital. Απλή ιστοσελίδα σημαίνει οτι θα έχει απλή δομή με συγκεκριμένες σελίδες και περιεχόμενο (πχ αρχική σελίδα, about, επικοινωνία, υπηρεσίες κλπ).

Σε ποιούς απευθύνεται η Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Απευθύνεται σε εταιρείες, επιχειρήσεις ακόμα και ιδιώτες που επιθυμούν μια απλή ιστοσελίδα για παρουσίαση της εταιρείας, υπηρεσιών, δραστηριοτήτων και γενικά να έχουν μια απλή αλλά μοντέρνα και επαγγελματική ιστοσελίδα με στόχο την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Αφορά εκείνους που επιθυμούν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα, με χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν ιδιαίτερα με την δομή και περιεχόμενο. Ιδανική λύση για δικηγόρους, ιατρούς, λογιστές, τεχνικούς, εστιατόρια κλπ οι οποίοι θέλουν απλή αλλά επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα του Minimal πακέτου

  • Μοντέρνα επαγγελματική ιστοσελίδα νέας γενιάς με την υπογραφή της Lithos Digital.
  • Χαμηλό κόστος, εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.
  • Παράδοση το αργότερο σε 10 ημέρες.
  • Ταχύτητα και λειτουργικότητα.
  • Εκπαίδευση διαχείρισης περιεχομένου από εξειδικευμένους προγραμματιστές της Lithos Digital.

Γιατί να επιλέξετε την Lithos Digital για Κατασκευή απλής ιστοσελίδας

Στην Lithos Digital όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι Minimal. Πάντα ακολουθούμε Minimal προσέγγιση καθώς είμαστε εταιρεία digital marketing και με βάση την μακροχρόνια πείρα μας όσο πιο απλή είναι η ιστοσελίδα και εστιάζει στην ουσία τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Όμως, καμία ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε δεν είναι απλή. Ακόμα και η ιστοσελίδες στο Minimal πακέτο που αναφέρουμε ως απλές ιστοσελίδες, είναι εκπληκτικές πλήρεις ιστοσελίδες όπως θα δείτε και στα παρακάτω παραδείγματα. Εγγυόμαστε για την ποιότητα της νέας σας ιστοσελίδας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην καλύτερη δυνατή διαδικτυακή σας παρουσία στο χαμηλότερο κόστος και κόπο από την μεριά σας.

Επιλέξτε Design

Παρακάτω θα δείτε διάφορα design ιστοσελίδων που υπάγονται στο Minimal πακέτο. Στην παραγγελία σας πριν την εξόφληση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του design που σας αρέσει περισσότερο.

Minimal 01

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 02

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 03

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 04

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Minimal 05

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Συχνές Ερωτήσεις για το Minimal πακέτο

Τι είναι η minimal κατασκευή ιστοσελίδων;

Η minimal κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει τη φιλοξενία σε γρήγορους servers, ένα domain name, ένα λογότυπο, σελίδες για την παρουσίαση της επιχείρησή σας και των υπηρεσιών σας με κομψό σχεδιασμό.

Ποιος χρειάζεται μια minimal ιστοσελίδα;

Οι επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονιστούν αποκτώντας παρουσία στο διαδίκτυο ή ιδιώτες που επιθυμούν να μοιραστούν πληροφορίες για μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητά τους πετυχαίνουν τους στόχους τους με μία minimal ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας minimal ιστοσελίδας;

Η κατασκευή ιστοσελίδων με minimal σχεδιασμό από τη Lithos Digital κοστίζει 870 €.

Γιατί να προτιμήσει κάποιος την κατασκευή μιας minimal ιστοσελίδας;

Ο κομψός σχεδιασμός με τις περιεκτικές περιγραφές εκτιμάται από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού λαμβάνουν ό,τι πληροφορία χρειάζονται εύκολα και γρήγορα.

Πρέπει κάποιος να έχει την έδρα του στην Αθήνα για να αγοράσει μια ιστοσελίδα νέας γενιάς από τη Lithos Digital;

Όχι. Μέσα από βίντεο κλήσεις, για να γνωρίσετε την ομάδα μας και να αξιολογήσετε τη δουλειά της, και από τηλεφωνικές επικοινωνίες μπορεί ο καθένας να συνεργαστεί με τη Lithos Digital όπου και αν κατοικεί στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Πώς μπορεί να ξέρει κάποιος αν μια minimal ιστοσελίδα είναι όντως αυτό που ψάχνει;

Στη σελίδα αυτή δίνονται πολλά παραδείγματα minimal ιστοσελίδων, που έχουν κατασκευαστεί από τους developers της Lithos Digital, ώστε να τα μελετήσετε και να διαπιστώσετε αν η λογική αυτών ταιριάζει στο δικό σας όραμα.

Σε πόσο χρόνο ολοκληρώνεται η κατασκευή minimal ιστοσελίδων;

Οι προγραμματιστές μας θα χρειαστούν το πολύ 10 ημέρες, για να φτιάξουν μια minimal ιστοσελίδα.