Τι περιλαμβάνει το Deluxe πακέτο για την Κατασκευή μιας εντυπωσιακής ιστοσελίδας

Το Deluxe πακέτο της Lithos Digital περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας περίτεχνης και σύνθετης επαγγελματικής ιστοσελίδας, κάθε είδους θεματολογίας. Μια Deluxe ιστοσελίδα μένει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων την αντικρίζουν. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση στις διάφορες σελίδες, η ομοιόμορφη αισθητική και η άκοπη εύρεση χρήσιμων πληροφοριών αποτελεί άριστο καθρέφτη του επαγγελματισμού και της διαφάνειας της φυσικής επιχείρησης. Τα μοντέρνα εργαλεία που προσφέρει η πλατφόρμα WordPress αλλά και οι εξειδικευμένες γνώσεις των σχεδιαστών και προγραμματιστών της Lithos Digital μας επιτρέπουν να δημιουργούμε εντυπωσιακές ιστοσελίδες με μοναδικά χαρακτηριστικά και άπειρες δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά του Deluxe πακέτου

 • Εξασφάλιση σύντομου και περιεκτικού domain name
 • Σχεδιασμός λογοτύπου
 • Δημιουργία ιστοσελίδας
 • Προσθήκη όμορφων γραφικών 
 • Προσθήκη πολυμέσων (εικόνες, βίντεο, ήχος)
 • Συγγραφή κειμένων
 • Δημιουργία blog 
 • Δημοσίευση 2 πρωτότυπων άρθρων για το blog 
 • Εκπαίδευση χρήσης και διαχείρισης της πλατφόρμας όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα

Σε ποιους απευθύνεται η Κατασκευή Deluxe ιστοσελίδας;

Η κατασκευή μιας Deluxe ιστοσελίδας είναι η τέλεια λύση για τους σύγχρονους επαγγελματίες κάθε τομέα που, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει το ίντερνετ για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, επιθυμούν να αφήσουν το εταιρικό τους αποτύπωμα στο διαδίκτυο, ώστε χρήστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να το εντοπίσουν και να το ακολουθήσουν. Μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και θέλουν να κρατούν τους επισκέπτες με τις ώρες στον ιστότοπό τους, καταναλώνοντας με ευχαρίστηση το πλούσιο περιεχόμενό τους και αλληλεπιδρώντας με αυτό (π.χ. δημοσιεύοντας σχόλια ή βλέποντας κάποιο βίντεο), χρειάζονται οπωσδήποτε αυτό το πακέτο: μόνο μια Deluxe ιστοσελίδα «αντέχει» το πλήθος των κατηγοριών, των σχεδιασμών και των επισκεπτών. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ειδησεογραφικά sites, μεσιτικά, ξενοδοχεία, ραδιοφωνικούς σταθμούς και επαγγελματίες κάθε κλάδου που θέλουν να κάνουν την επιχείρησή τους να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Πλεονεκτήματα Deluxe πακέτου

 • Μοντέρνα και καλαίσθητη ιστοσελίδα 
 • Έξυπνη παρουσίαση πλούσιου περιεχομένου
 • Χαμηλή τιμή για την κατασκευή μιας υψηλού κύρους ιστοσελίδας
 • Ολοκλήρωση και δημοσίευση ιστοσελίδας σε λιγότερο από 3 εβδομάδες
 • Παροχή εκπαίδευσης διαχείρισης ιστοσελίδας από τους έμπειρους προγραμματιστές μας

Γιατί να επιλέξετε τη Lithos Digital για την Κατασκευή εντυπωσιακής ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι πλέον εύκολη υπόθεση. Όταν όμως πρόκειται για τον ιστότοπο μιας επιχείρησης, απαιτείται γνώση και εμπειρία για τη δημιουργία ενός τελικού προϊόντος που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, κύρος και αισθητική. Ειδικά για τις μεσαίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις, η διαδικτυακή παρουσία και η εταιρική παρουσίαση είναι το άλφα και το ωμέγα για τη σύγχρονη προσέγγιση, απόκτηση και διατήρηση πελατών. Η Lithos Digital γνωρίζει άριστα τα μυστικά και τα εργαλεία που θα κάνουν μια ιστοσελίδα να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να ικανοποιήσει πλήρως τους επισκέπτες της, αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του digital marketing σε όλο τον κόσμο για πάνω από 10 χρόνια. Παρακάτω θα δείτε μερικούς μόνο από τους σύγχρονους σχεδιασμούς ιστοσελίδων που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις ανάγκες επιχειρήσεων που προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και προϊόντα αλλά καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν με την κομψότητά τους. Επιλέξτε τον σχεδιασμό που σας αρέσει και αφήστε τους ειδικούς της Lithos Digital να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό site που θα «τραβήξει» και θα σαγηνεύσει πελάτες, συνεργάτες και ανταγωνιστές.

Επιλέξτε Design

Παρακάτω θα δείτε κάποια design ιστοσελίδων που υπάγονται στο Deluxe πακέτο. Στην παραγγελία σας πριν την εξόφληση θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του design που σας αρέσει περισσότερο.

Deluxe 01

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Deluxe 02

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Deluxe 03

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Deluxe 04

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Deluxe 05

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Deluxe 06

Δείτε την Ιστοσελίδα Αγορά

Συχνές Ερωτήσεις για το Deluxe Πακέτο

Τι είναι η deluxe κατασκευή ιστοσελίδων;

Η κατασκευή μιας deluxe ιστοσελίδας από τη Lithos Digital σημαίνει τη δημιουργία ενός online χώρου που φιλοξενείται σε αξιόπιστους servers με προσεγμένο domain name, με πρωτότυπο λογότυπο, εντυπωσιακό σχεδιασμό, έξυπνα κείμενα, ενδιαφέροντα άρθρα και εκπαίδευση διαχείρισης της πλατφόρμας.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την κατασκευή μιας deluxe ιστοσελίδας;

Μια deluxe ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακό σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο, ώστε να κερδίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της από την πρώτη στιγμή και να μένουν εκεί για πολλή ώρα.

Τι είναι είναι το blog;

Η ενσωμάτωση ενός blog σε μια ιστοσελίδα επιτρέπει στον διαχειριστή της να γράφει και να ανεβάζει άρθρα που σχετίζονται είτε με ειδήσεις για την εταιρεία είτε με αναλύσεις και εξελίξεις στον κλάδο.

Γιατί είναι σημαντικό το blog;

Η ύπαρξη ενός προσεγμένου και πλούσιου blog προσελκύει το ενδιαφέρον και κερδίζει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, αφού αποδεικνύει έμπρακτα τις γνώσεις και την εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Γιατί αξίζει ένας επαγγελματίας να γράφει τα άρθρα στο blog;

Ένας έμπειρος copywriter γνωρίζει τη σωστή δομή και εντάσσει αρμονικά χρήσιμες λέξεις κλειδιά στον λόγο του, ώστε το κάθε άρθρο να εμφανίζεται ψηλά στη Google, κάνοντας την εύρεσή του από τους χρήστες εύκολη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή deluxe ιστοσελίδων;

Η κατασκευή deluxe ιστοσελίδων απαιτεί το πολύ 10 ημέρες.

Μπορεί ένας επιχειρηματίας εκτός Αθηνών να ζητήσει την κατασκευή μιας deluxe ιστοσελίδας;

Φυσικά. Επιχειρηματίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου μπορούν να εμπιστευτούν την κατασκευή μιας deluxe ιστοσελίδας στους πεπειραμένους προγραμματιστές και σχεδιαστές της Lithos Digital.