Τι περιλαμβάνει το Custom Design πακέτο για Κατασκευή μιας μοναδικής ιστοσελίδας

Το πακέτο Custom Design της Lithos Digital προορίζεται για εκείνους που ενδιαφέρονται για την κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας που δε θα θυμίζει σε τίποτα τα άπειρα sites που βρίσκονται στο ίντερνετ, είτε πρόκειται για εκείνα των ανταγωνιστών τους είτε όχι. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία των υπολοίπων πακέτων της εταιρείας μας σχετικά με την άριστη ποιότητα των πολυμέσων, των κειμένων και των server που καταλήγουν, ύστερα από προσεκτική επιλογή και στοχευμένη δουλειά, στο τελικό προϊόν. Τι είναι αυτό που κάνει το Custom Design πακέτο να διαφέρει από τα υπόλοιπα; Είναι ο μοναδικός και πρωτότυπος σχεδιασμός. Κάθε επαγγελματίας μοιράζεται το όραμα και τις ιδέες του για το πώς φαντάζεται την εμφάνιση της ιστοσελίδας του και οι web designers και developers της εταιρείας αναλαμβάνουν να κάνουν αυτά τα όνειρα πράξη.

Βασικά χαρακτηριστικά του Custom Design πακέτου

  • Σχεδίαση 3 μοναδικών λογοτύπων και επιλογή ενός από αυτά
  • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε δυνατό cloud server
  • Σχεδιασμός εμφάνισης ιστοσελίδας από την αρχή
  • Σχεδιασμός δομής και λειτουργιών
  • Δημιουργία εντυπωσιακών και μοναδικών γραφικών  
  • Προσθήκη πολυμέσων (εικόνες, βίντεο, ήχος)
  • Συγγραφή πρωτότυπων κειμένων 
  • Απεριόριστος αριθμός σελίδων/υπηρεσιών
  • Απεριόριστα επαγγελματικά email
  • Δημιουργία blog και συγγραφή και δημοσίευση άρθρων
  • Εκπαίδευση χρήσης και διαχείρισης της νέας σας ιστοσελίδας

Σε ποιους απευθύνεται η Κατασκευή μιας μοναδικής ιστοσελίδας

Έχετε ένα όραμα για την προβολή της επιχείρησής σας στο ίντερνετ και δε θέλετε να το αλλάξετε ή να το προσαρμόσετε σε καλούπια; Θέλετε όσοι πατούν στην επαγγελματική ιστοσελίδα σας να εντυπωσιάζονται από την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα που τη χαρακτηρίζει; Αν απαντήσατε ολόψυχα ναι, τότε το Custom Design πακέτο της Lithos Digital είναι κομμένο και ραμμένο για εσάς. Και το καλύτερο; Θα έχετε εντός 2 μηνών την ιστοσελίδα των ονείρων σας στην κατοχή σας χωρίς να έχετε χάσει χρόνο και ενέργεια για την κατασκευή της.

Πλεονεκτήματα του Custom Design πακέτου

  • Δημιουργία μοναδικής μοντέρνας επαγγελματικής ιστοσελίδας με την εγγύηση της Lithos Digital.
  • Μοναδικό 100% custom design με βάση τις ανάγκες σας.
  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής για τον εξατομικευμένο σχεδιασμό.
  • Ταχύτατη παράδοση σε 1-2 μήνες.
  • Παροχή εκπαίδευσης για τη διαχείριση της ιστοσελίδας από τους επαγγελματίες προγραμματιστές της Lithos Digital.
  • Συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση για 3 μήνες.

Διαδικασία για την Κατασκευή μιας μοναδικής ιστοσελίδας με Custom Design

Βήμα 1: Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Βήμα 2: Αφού μελετήσουμε τις απαντήσεις σας, σας στέλνουμε μία ειδική προσφορά ανάλογη των απαιτήσεών σας.

Βήμα 3: Αν δεχτείτε την προσφορά μας, κανονίζουμε βιντεοκλήση 1 ώρας, για να ακούσουμε το όραμά σας με κάθε λεπτομέρεια.

Βήμα 4: Δημιουργία mockup και σας στέλνουμε το προσχέδιο της αρχικής σελίδας για έλεγχο και τυχόν αλλαγές διορθώσεις για να συμφωνήσουμε στο τελικό design.

Βήμα 5: Αν είστε ευχαριστημένοι με το design ξεκινάμε την κατασκευή και μόλις έχει ολοκληρωθεί το βασικό στήσιμο σας δίνουμε πρόσβαση ώστε να παρακολουθείτε live την πρόοδο.

Βήμα 6: Η μοναδική ιστοσελίδα σας δημοσιεύεται.

Γιατί να επιλέξετε τη Lithos Digital για την Κατασκευή μιας μοναδικής ιστοσελίδας;

Γιατί όπως λέει και το όνομά μας, είμαστε ένας digital βράχος όπου μπορείτε να στηριχθείτε, για να δημιουργήσουμε μία μοναδική επαγγελματική ιστοσελίδα. Το site της επιχείρησής σας θα είναι πλούσιο σε περιεχόμενο και τόσο όμορφα και μοναδικά σχεδιασμένο που όμοιό του δε θα υπάρχει στο ίντερνετ. Η ενεργή παρακολούθηση και εφαρμογή των τάσεων και των στρατηγικών στον τομέα του Digital Marketing και οι επιτυχημένες και άριστες συνεργασίες με ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων μας έχουν εξοπλίσει με τεχνικές, πολιτικές και μυστικά, για να είναι οι ιστοσελίδες μας πάντα πρώτες στα αποτελέσματα των αναζητήσεων και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Αλλά το δικό μας μυστικό είναι οι εξειδικευμένοι και δημιουργικοί προγραμματιστές και σχεδιαστές μας, που είναι σε θέση να αναλάβουν να φτιάξουν μια ιστοσελίδα όπως ακριβώς την φαντάζεστε.

Συχνές Ερωτήσεις για το Custom Design

Τι σημαίνει custom design;

Η φράση custom design μεταφράζεται ως κατά παραγγελία σχεδιασμός και αναφέρεται στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου αισθητικού αποτελέσματος.

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με custom design;

Οι προγραμματιστές μας κατασκευάζουν μια ασφαλή, γρήγορη και Google-friendly ιστοσελίδα, όπως πάντα, αλλά ο σχεδιασμός της είναι πρωτότυπος και σύμφωνος με τη δική σας αισθητική.

Γιατί αξίζει να επιλέξει κάποιος το custom design πακέτο;

Επειδή το αισθητικό αποτέλεσμα όχι μόνο θα ταιριάζει τέλεια στη φιλοσοφία της εταιρείας αλλά θα εντυπωσιάζει και θα μένει χαραγμένο στο μυαλό των επισκεπτών του site.

Ποιος αξίζει να επιλέξει το custom design πακέτο;

Το συγκεκριμένο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων είναι ιδανικό για εταιρείες που η online εικόνα τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους και για επαγγελματίες που θέλουν το καλύτερο για την επιχείρησή τους.

Πέρα από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τι άλλα προνόμια έχει αυτό το πακέτο;

Μαζί με το μοναδικό design, το πακέτο αυτό επιτρέπει στους αγοραστές να επιλέξουν ανάμεσα από 3 πρωτότυπα λογότυπα, να προσθέσουν απεριόριστο αριθμό σελίδων και να παρακολουθείται η πορεία του site για 3 μήνες από τους digital experts της Lithos Digital.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την κατασκευή ιστοσελίδας με custom design;

Η ιστοσελίδα των ονείρων σας θα είναι έτοιμη το αργότερο μέσα σε 2 μήνες.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδας με custom design;

Το κόστος για την κατασκευή custom design ιστοσελίδων εξαρτάται από τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα απαντήσουμε με την προσφορά μας.